Hallonvisp med Daimkross

● 4 port

· 250 g hallon
· 2 msk flytande honung
· 2 tsk vaniljsocker
· Rivet skal av 1 lime
· 1 dl turkisk yoghurt
· 1 dl vispgrädde
· 1 dubbel Daim
· Citronmeliss
· 4 rullrån

1. Mixa 200 g av hallonen med flytande honung och vaniljsocker. Blanda i rivet skal från limen och turkisk yoghurt. Vispa grädden och vänd ner i krämen.
2. Fördela hälften av hallonkrämen i fyra glas. Lägg på några hallon.
3. Hacka Daimen och lägg lite Daim på hallonen. Fördela resten av hallonkrämen i glasen. Toppa med resten av hallonen och Daimen. Dekorera med lite citronmeliss. Servera med rullrån.

1 kommentar:

  1. Åhhhh... så mycket gott du har lyckats få in här på din sida... blir ju både hungrig och sugen på sötsaker. Hoppas du provar en del av recepten och bjuder tjejerna på ;-)

    Sköt om dig och ha en bra dag !

    Varma hälsningar, Tierra

    SvaraRadera