Solgul kyckling med fullkornspasta

● 4 port.

• 4 kycklingfiléer à ca 125 g
• 1 msk rapsolja
• 1 röd chili
• 1 pressad vitlöksklyfta
• 1 krm gurkmeja
• Vitpeppar
• 1 röd paprika
• 200 g broccolibuketter
• 2 dl vegetabilisk matlagningsgrädde, 6 %
• 2 msk konc. kycklingfond
• 4 portioner fullkornspagetti,
Ca 280 g okokt


1. Strimla filéerna och fräs dem i rapsolja under omrörning i ca 10 minuter.
2. Finhacka chilin och rör ner tillsammans med vitlök, gurkmeja och vitpeppar. Låt fräsa någon minut.
3. Strimla paprikan och tillsätt tillsammans med broccoli, matlagningsgrädde och kycklingfond och låt puttra i ytterligare 10 minuter.
4. Koka fullkornspastan enligt anvisningar på paketet och servera tillsammans med kycklingen.

Inga kommentarer: