Piña colada med rom och frukt

● 6 pers ● 25 min + tid att stelna

· 2 ½ gelatinblad
· 2 dl ananasjuice
· 2 dl kokosmjölk
· 1 dl vispgrädde
· 2-3 msk socker
· 6 cl rom
Garnering
· 1 bit ananas
· 6 hallon
· 2 passionsfrukter
· Rostade kokosflingor

1. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten.
2. Koka upp juice, kokosmjölk, grädde och socker.
3. Vrid ur gelatinbladen och tillsätt i gräddblandningen. Rör om och låt svalna en stund.
4. Rör i rommen och fördela pannacottan i 6 glas. Låt stelna i kylen ett par timmar eller över natten.
5. Garnera med ananas, hallon och passionsfrukt.

Tips!
Rosta kokosflingorna i torr, het panna tills den fått fin färg. Rör så att den inte bränns.

Inga kommentarer: