● 4 port
· 250 g hallon
· 2 msk flytande honung
· 2 tsk vaniljsocker
· Rivet skal av 1 lime
· 1 dl turkisk yoghurt
· 1 dl vispgrädde
· 1 dubbel Daim
· Citronmeliss
· 4 rullrån
1. Mixa 200 g av hallonen med flytande honung och vaniljsocker. Blanda i rivet skal från limen och turkisk yoghurt. Vispa grädden och vänd ner i krämen.
2. Fördela hälften av hallonkrämen i fyra glas. Lägg på några hallon.
3. Hacka Daimen och lägg lite Daim på hallonen. Fördela resten av hallonkrämen i glasen. Toppa med resten av hallonen och Daimen. Dekorera med lite citronmeliss. Servera med rullrån.
1 kommentar:
Åhhhh... så mycket gott du har lyckats få in här på din sida... blir ju både hungrig och sugen på sötsaker. Hoppas du provar en del av recepten och bjuder tjejerna på ;-)
Sköt om dig och ha en bra dag !
Varma hälsningar, Tierra
Skicka en kommentar