Hallonvisp med Daimkross

● 4 port

· 250 g hallon
· 2 msk flytande honung
· 2 tsk vaniljsocker
· Rivet skal av 1 lime
· 1 dl turkisk yoghurt
· 1 dl vispgrädde
· 1 dubbel Daim
· Citronmeliss
· 4 rullrån

1. Mixa 200 g av hallonen med flytande honung och vaniljsocker. Blanda i rivet skal från limen och turkisk yoghurt. Vispa grädden och vänd ner i krämen.
2. Fördela hälften av hallonkrämen i fyra glas. Lägg på några hallon.
3. Hacka Daimen och lägg lite Daim på hallonen. Fördela resten av hallonkrämen i glasen. Toppa med resten av hallonen och Daimen. Dekorera med lite citronmeliss. Servera med rullrån.

1 kommentar:

Thomas sa...

Åhhhh... så mycket gott du har lyckats få in här på din sida... blir ju både hungrig och sugen på sötsaker. Hoppas du provar en del av recepten och bjuder tjejerna på ;-)

Sköt om dig och ha en bra dag !

Varma hälsningar, Tierra