● 4 pers ● ca 30 minuter
· 170 g kräftstjärtar i lag
· 150 g färska champinjoner
· Smör
· Salt och peppar
· 1 dl crème fraiche
· 1 tsk citronsaft
· 1 msk finhackad dill
· 1 msk finhackad gräslök
· 8 skivor formbröd
1. Låt kräftstjärtarna rinna av.
2. Skär svampen i skivor och fräs den i smör. Salta och peppra. Låt svalna och lägg ner i en bunke.
3. Blanda i crème fraichen, citronsaften, dillen, gräslöken och kräftstjärtarna. Smaka av med salt och peppar.
4. Sätt på smörgåsgrillen. Bre smör på ena sidan av brödskivorna. Lägg fyllningen på den obredda sidan och täck med en brödskiva.
5. Grilla mackan i smörgåsgrillen till den fått fin färg.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar