Festlig räkrulle

● ca 6 bitar

· 4 skivor mjukt tunnbröd
· bordsmargarin
Fyllning
· 400 g skalade räkor
· 300 g räkost
· ½ dl matlagningsgrädde
· 1 msk chilisås
· 3 msk hackad dill
Toppkräm
· 1 burk kesella
Garnering
· 200 g skalade räkor
· Rucolasallad
· Lime
· dill

1. Bred margarin på tunnbrödet. Lägg tunnbrödet omlott ett par cm på långsidan ungefär som en rulltårta, 30x40 cm. Tryck till så att överlappningen fästes med hjälp av margarinet.
2. Fyllning: Finhacka räkorna och blanda alla ingredienser till fyllningen. Bred fyllningen över tunnbrödet och rulla samman som en rulltårta.
3. Bred toppkrämen över rullen.
4. Garnering: Lägg rader av skalade räkor på toppen och rucolasallad längs sidorna. Garnera med lime skivor och dill.

Inga kommentarer: