· 125 g vit choklad
· 100 g smör
· 4 msk florsocker
· 2 dl kokosflingor
1. Smält chokladen över vattenbad. Chokladen får inte bli för varm.
2. Skär smöret i små bitar och rör ner det så att det smälter. Tillsätt florsocker. Ställ massan svalt att stelna något, den ska bli så pass stel att den går att forma.
3. Forma små kulor av massan och rulla dem i kokosflingor. Ställ kallt.
Tips!
Gör mycket, slå in dem fint och ge bort!
2. Skär smöret i små bitar och rör ner det så att det smälter. Tillsätt florsocker. Ställ massan svalt att stelna något, den ska bli så pass stel att den går att forma.
3. Forma små kulor av massan och rulla dem i kokosflingor. Ställ kallt.
Tips!
Gör mycket, slå in dem fint och ge bort!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar