Kebab med yoghurtsås

● 4 pers.

· 400 g nötfärs
· 1 gul lök
· 1 tsk salt
· 1 krm svartpeppar
· 1 tsk malen spiskummin
· 1 msk potatismjöl
· 1 dl mjölk
· 1 msk smör
Sås
· 2 dl matyoghurt
· 2 pressade vitlöksklyftor
· 1 krm salt
· ½ krm svartpeppar

1. Rör ihop ingredienserna till såsen.
2. Skala och finhacka löken. Blanda köttfärs, lök, salt, peppar, spiskummin, mjöl och mjölk. Rör till en jämn smet. Forma färsen till åtta avlånga kebaber.
3. Stek dem i smör i en stekpanna runt om ca 5 minuter.
4. Servera kebaberna med såsen, grönsaker och varma pitabröd.


Detta recept är hämtat från www.ica.se

Inga kommentarer: