Krämig pepparkaksrulle

● 12-15 bitar

· 3 ägg
· 1 ½ dl strösocker
· 1 ½ dl fin glutenfri mjölblandning
· 1 tsk bakpulver
· 1 tsk kanel
· ½ tsk ingefära
· ½ tsk kryddnejlikor
· Lite florsocker
Fyllning
· 200 g mager krämig färskost
· 1 dl florsocker
· 1 tsk vaniljsocker
Ugn 250°

1. Vispa ägg och strösocker. Blanda mjölblandningen med bakpulver och kryddor, vänd ner i smeten. Bred ut smeten på ett bakpapper i en långpanna, ca 30x40 cm. Grädda i nedre delen av ugnen ca 5 min.
2. Sikta florsocker på ett bakpapper. Stjälp upp kakan och låt svalna.
3. Fyllning: Rör färskosten med flor- och vaniljsocker till en kräm. Bred ut den över kakan. Rulla ihop till en rulltårta och vira om pappret. Skär kakan i skivor.

Inga kommentarer: