· 1 dl smält smör/margarin (ca 100 g)
· 2 flaskor hushållsarom – arrakessens, ca ½ dl
· Ca ½ dl vatten
· 2 msk kakaopulver
· Chokladströsselsmåbrödsformar
Töm sockerkaksmixen i en bunke. Smält matfettet, låt det svalna och häll det sedan i bunken. Tillsätt arrakessens, vatten (lite i taget, se upp så den inte blir för lös) och kakaopulver. Blanda allt till en jämn smet. Forma lagom stora bollar, så att dem ryms i formarna. Rulla dem sedan i chokladströssel och lägg dem i småbrödsformarna. Förvara myrstackarna i kylskåpet. Jätte gott till fikat!
Tips! Gör en dubbel sats. Går utmärkt att frysa. Lätt att ta fram vid oväntat besök.
Tips! Gör en dubbel sats. Går utmärkt att frysa. Lätt att ta fram vid oväntat besök.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar